Sports Performance Technology

Careers

Markedssjef (NO)

About the position

Title: Markedssjef (NO)
Type: Fast
Application deadline: October 23, 2022

Contact: Vilde Andreassen, The Assessment Company. vilde.andreassen@theac.no

Apply

Dette er en sentral rolle i et selskap med store vekstambisjoner, og du vil få mulighet til å stake ut en klar retning for selskapets fremtidige utvikling. Dersom du har en interesse for sport eller teknologi kan dette være drømmejobben! Hos Initial Force vil du komme inn i et særdeles godt og innovativt arbeidsmiljø, som kjennetegnes av en flat struktur og korte beslutningsveier. Med spennende kunder og partnere over hele verden vil du oppleve stor variasjon i arbeidshverdagen.

Til vår internasjonale satsning innen sportsteknologi søker vi en markedssjef med bred internasjonal erfaring innen markedsføring. Du vil ha overordnet markedsansvar for våre merkevarer Swing Catalyst og Motion Catalyst, og vil jobbe tett med våre to digitale markedsførere, samt salgsavdelingen (Norge/USA) og daglig leder. Som markedssjef vil du ha overordnet ansvar for alle markedsaktiviteter rettet mot potensielle så vel som eksisterende kunder. Sammen med resten av det kommersielle teamet skal du videreutvikle markedsstrategien og styrke vår posisjon innenfor ulike sportsgrener.

Sentrale arbeidsområder er:

 • Overordnet ansvar for markedsstrategi for begge merkevarene
 • Koordinere, dokumentere og måle effekt av markedsaktiviteter
 • Sørge for tett oppfølging av salgsteam og distributører
 • Ansvar for markedsføringsbudsjett og bruk av disponible midler
 • Kampanje og aktivitetsplanlegging, implementering og evaluering
 • Bidra til konseptutvikling av markedsmateriell, samt tekst og innhold

Vi ser etter deg som er fremoverlent, kreativ og fremtidsrettet. Vår fremtidige markedssjef er analytisk, markedsorientert og nytenkende, og er ikke redd for å utfordre det etablerte. Vi ønsker oss deg som har bred erfaring med merkevarebygging og markedsføring, og som våger å utforske og utvikle nye muligheter og metoder for å fremme Initial Force.

Videre er du en naturlig relasjonsbygger som er opptatt av å fremme en god bedriftskultur og et sunt arbeidsmiljø. For oss er det viktig at du fungerer godt som en sparringspartner og deler av din kunnskap til det beste for selskapet. Det legges til rette for at du skal lære mye, samtidig som det forventes at du bidrar med egne erfaringer, ideer og løsningsforslag. Du har evnen til å jobbe selvstendig og planmessig, og du trives med å ha mange baller i luften.

Vi tror også at du har:

 • Høyere utdanning innen markedsføring, kommunikasjon eller andre relevante fagområder
 • God økonomi-, markeds- og forretningsforståelse
 • Relevant erfaring innen markedsføring og prosjektledelse
 • Svært god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på engelsk
 • Personlig interesse for sport og prestasjonsutvikling vil være en fordel

Arbeidssted vil være vårt hovedkontor på Lade Teknopark i Trondheim. Reising må påregnes.

Vi har valgt The Assessment Company AS til å bistå oss med rekrutterings- og utvelgelsesprosessen. Er du nysgjerrig på å høre mer om denne muligheten og har en hektisk hverdag? Ring oss gjerne for en uforpliktende samtale eller send oss en mail, så tar vi kontakt med deg:

Liv Ragnhild Straume, tlf. 456 99 579, e-post: liv.ragnhild.straume@theac.no
Vilde Andreassen, tlf. 986 89 918, e-post:vilde.andreassen@theac.no

Søknadsfrist er 23. oktober, men vi ønsker gjerne at du viser din interesse snarest. 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Om Initial Force

Initial Force AS ble grunnlagt i 2006, og har i dag hovedkontor på Lade Teknopark i Trondheim. Selskapet har 13 heltidsansatte i Trondheim, samt flere ansatte og konsulenter i USA, Brasil og Dubai. Initial Force utvikler måle- og analyseteknologi som benyttes i idrettssammenheng for å utvikle og forbedre fysiske prestasjoner. Selskapet opplever økt oppmerksomhet og nysgjerrighet verden over for sine innovative produkter Swing Catalyst (golf og baseball) og Motion Catalyst (generell trening). Kjente kunder og samarbeidspartnere inkluderer blant annet Olympiatoppen, NTNU, Tiger Woods, Justin Rose, samt flere av de beste baseball-lagene i USA.