Sports Performance Technology

Careers

Video- og innholdsprodusent (NO)

About the position

Title: Video- og innholdsprodusent (NO)
Type: Fast/Deltid
Application deadline: October 23, 2022

Contact: Vilde Dyrnes Ulriksen, Digital Markedsfører. vilde@initialforce.com

Apply

Synes du det høres spennende ut å jobbe med sportsteknologi som retter seg mot et stort internasjonalt marked? Elsker du å jobbe med videoproduksjon?

Da kan dette være deltidsjobben for deg!

Det siste året har vi økt vår produksjon av videomateriale til markedsføring, og vi søker en person som kan hjelpe oss med denne jobben. Stillingen er i utgangspunktet på 20%. Du vil jobbe tett med våre to digitale markedsførere samt salgsavdelingen (Norge/USA).

Videoene kommer som regel til å være på engelsk, så gode engelskkunnskaper er et krav. Du må også være i stand til å tilegne deg en god forståelse av produktene våre, da innholdet i videoene ofte er teknisk.

Du vil bli vurdert blant annet på grunnlag av videoer du har laget tidligere, så legg gjerne ved eksempler på dette.

Om Initial Force

Initial Force AS ble grunnlagt i 2006, og har i dag hovedkontor på Lade Teknopark i Trondheim. Selskapet har 13 heltidsansatte i Trondheim samt flere ansatte og konsulenter i USA, Brasil og Dubai.

Initial Force AS står bak merkevarene Swing Catalyst, Swing Catalyst Baseball og Motion Catalyst. Kjente kunder inkluderer Olympiatoppen, NTNU, Tiger Woods, Justin Rose, samt flere av de beste baseball-lagene i USA.